
Bananenbrood, een heerlijk tussendoortje blijft het! Er zijn zoveel verschillende soorten die je kunt maken. Ik maakte deze chocolade variant gevuld met een Fruit & Noten Mix. Je kan dit goed gevulde brood zelfs als ontbijt eten. Beleg het eens met wat pindakaas en verse aardbeien zoals op de foto. Genieten! Snel aan de slag dus.
Let’s Do This!!
- Aantal personen: 8 – 10
- Bereidingstijd: +/- 10 minuten + 35 minuten in de oven
- Keukenbenodigdheden: Bakblik van 21 cm , bakpapier
Ingrediënten;
- 160 gram havermeel
- 40 gram amandelmeel
- 1,5 tl baking soda (scheutje citroensap)
- 3 eieren
- 3 rijpe bananen (geprakt)
- 85 gram Fruit & Noten mix
- 3 el cacaopoeder
- 1 el Livin La Vida Choca (of speculaaskruiden)
- 3 el agavesiroop
Bekleed het bakblik met het bakpapier en verwarm de oven voor op 175 graden
How To
- Meng de melen met de kruiden en cacaopoeder.
- Meng bovenstaande met de eieren, geprakte banaan en de agavesiroop.
- De baking soda met een scheutje citroensap mengen en door het beslag scheppen.
- Roer nu de Fruit & Noten Mix erdoor en giet het beslag in het bakblik.
- Zet 35 minuten in de voorverwarmde oven.
- Laat de cake goed afkoelen op een rooster en snijd in plakken.
ENJOY!
