
Genieten van een lekkere muffin gevuld met vers fruit? Dat kan! Met dit recept zet je in een mum van tijd een heerlijke traktatie zonder toegevoegde suikers op tafel. Je kunt kiezen òf met òf zonder crumble topping. Tip; vries er een paar in zodat je voor de hele week een lekker tussendoortje hebt.
Let’s Do This!!
- Aantal personen: 10 – 12
- Bereidingstijd: +/- 30 minuten inclusief baktijd
- Keukenbenodigdheden: Mengkom, muffin bakvorm, muffin vormpjes, zeef
Ingrediënten;
- 225 gr zelfrijzend bakmeel (gezeefd)
- 100 gr Sweet Vanille Green Sweet Stevia
- 2 tl bakpoeder
- Halve el speculaaskruiden of Livin La Vida Choca
- 150 gr Griekse Yoghurt
- 3 eieren
- 60 gr bosvruchten jam Zero
- 160 gr frambozen/blauwe bessen
Crumble:
Verwarm de oven voor op 175 graden
How To
- Meng eerst alle droge ingrediënten met elkaar
- Voeg de eieren, griekse yoghurt en fruitspread toe
- Roer als laatste het verse fruit door het beslag
- Zet de cupcake vormpjes in de bakvorm en vul ze met het beslag
- Wil je een crumble als topping, meng dan de gesmolten kokosolie met de havermout, kokosrasp en de honing en verdeel over de cupcakes
- Zet de cupcakes 20 minuten in de voorverwarmde oven
- Laat goed afkoelen en geniet!
Bewaar de muffins in een goed afgesloten bakje
