Over mij

 

HI!! Leuk dat je mijn website bezoekt.

Mijn naam is Mirel en ik ben een echte Sportfreak. Ik sport al vanaf mijn 11e zeer fanatiek en heb daarom ook besloten op mijn 20e  om hier mijn werk van te maken.

Naast het sporten zijn mijn verdere hobby ‘s reizen samen met mijn zoon & vriend, leuke plekken bezoeken, lekker eten, zelf recepten bedenken en fotograferen.

Op dit moment ben ik werkzaam als Personal Trainer, Gewichtsconsulent en Groepsles instructrice (XCORE, LXR, CrossCore, Small Group Training) 

Daarnaast houd ik me veel bezig met voeding. Wat is gezond en hoe val je af zonder te veel uit je voedingspatroon te laten? Dat vind ik interessant. Ieder persoon is anders.  Daarom heb ik de opleiding tot Gewichtsconsulent gevolgd en heb deze eind december 2019 met goed gevolg afgesloten. Mijn insteek is om mensen bewuster te laten eten. Ook wil ik jullie laten zien dat gezond eten heel erg lekker kan zijn. Hier wil ik jou heel graag mee gaan helpen. Ik kan jou begeleiden door middel van 2 pakketten die ik aanbied. Neem vooral even een kijkje onder het kopje “Gewichtsconsulent”

Een gezonde levensstijl

Niet alleen voeding maar ook bewegen is belangrijk.

Klik hier voor mijn instagram pagina

2 thoughts on “Over mij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.