Caramel Chocolade Cake

Deze cake wil je!! Zo lekker smeuïg en heerlijk als gezonder tussendoortje.

Macro’s per 1/10 155 kcal, 10,6 gram khd, 8,5 gram vet, 8,5 gram eiwit

Let’s Do This!!

Nodig; bakpapier en een cakeblik van 20 cm.

Ingrediënten:

Verwarm de oven voor op 180 graden, maak het bakpapier iets nat, wring uit en bedek het bakblik hiermee.

How To

  1. Meng eerst alle droge ingrediënten behalve het kokosmeel.
  2. Voeg de eieren en de geprakte bananen toe en meng goed.
  3. Zeef het kokosmeel en meng door het beslag en roer er als laatste de chocolade druppels door.
  4. Giet het mengsel in het bakblik en zet 35 à 40 minuten in de voorverwarmde oven.
  5. Laat goed afkoelen en decoreer eventueel met wat kokosrasp, en chocolade druppels.

ENJOY!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *