Crunchy Bites

Wie droomt er nou niet van de combinatie chocolade en aardbei. Ik heb hier een heerlijke snack van gemaakt en de chocolade die ik gebruikte is ook nog eens vegan, plantaardig en zuivelvrij. Je staat niet lang in de keuken, je hebt geen oven nodig en je haalt er heel veel stukjes uit. Natuurlijk nam ik deze snack ook mee naar mijn werk zodat mijn klanten deze even konden proberen na hun training onder het genot van een kopje thee of koffie. Nou ze hebben genoten! Dit mocht ik wel vaker maken πŸ˜‰

Let’s Do This!!

  • Aantal personen: 10 -15
  • Bereidingstijd: +/- 10 minuten 
  • Keukenbenodigdheden: Mengkom, houten spatel, brownie bakblik 18 x 18 cm, bakpapier

IngrediΓ«nten;

How To

  • Smelt de chocolade druppels au bain marie en meng met de gepofte rijst en de kokosrasp.
  • Bedek de bodem van het brownie bakblik met het bakpapier,verdeel het mengsel over de bodem en zet even in de koelkast.
  • Verdeel de extra 80 gram gesmolten chocolade over de bodem en strooi de gevriesdroogde aardbeien crunch meteen hierover. Duw de crunch iets in de chocolade en zet terug voor 30 minuten in de koelkast om op te stijven.
  • Snijd in repen of blokjes en geniet!

bewaar deze snack in een Tupperware bakje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.