Deze lekkere chocolade muffins zijn heerlijk om als tussendoortje te eten. En ook heel belangrijk, je maakt ze met maar 5 ingrediënten en ze zijn zo klaar. Waarschijnlijk heb je alles wel in huis. Snel maken dus!
Macro’s per 1/6 – 170 kcal per stuk/ 15, 1 gram khd/ 12,1 gram vet/ 8,3 gram eiwit
Let’s Do This!!
- Aantal personen: 6
- Bereidingstijd: +/- 10 minuten + 30 minuten oventijd
- Keukenbenodigdheden: Mengkom, houten spatel, siliconen muffinvorm voor 6 muffins
Ingrediënten voor 6 muffins;
- 75 gram amandelmeel
- 1 tl bakpoeder
- 2 eieren
- 2 bananen
- 3 el Go Hazelnuts No Sugar Daddies Chocopasta ( heb je dit niet in huis gebruik dan 3 el Nutella of de hazelnoot Chocoladepasta La Vida Vegan )
Topping;
Crème Chantilly Mix 150 gram poeder met 150 gram water voor 3 minuten op de hoogste stand. Top af met wat verse frambozen.
How To
Verwarm oven voor op 175 graden en vet de vormpjes in.
- Meng eerst alle droge ingrediënten.
- Meng bovenstaande met de eieren en de geprakte bananen.
- Als laatste goed de chocoladepasta erdoor roeren.
- Vul de vormpjes en zet 30 minuten in de voorverwarmde oven.
- Laat goed afkoelen en decoreer evt met de Crème Chantilly en de frambozen.
Bewaar deze cupcakes in de koelkast.