About

 

HI!! Leuk dat je mijn website bezoekt.

Mijn naam is Mirel en ik ben een echte Sportfreak. Ik sport al vanaf mijn 11e zeer fanatiek en heb daarom ook besloten op mijn 20e  om hier mijn werk van te maken.

Naast het sporten zijn mijn verdere hobby ’s reizen samen met mijn zoon & vriend, leuke plekken bezoeken, lekker eten, zelf recepten bedenken en fotograferen.

Op dit moment ben ik werkzaam als Personal Trainer, Groepsles instructrice (XCORE, CrossCore, Outdoor en LXR)  en doe de coördinatie van de groepslessen op de sportschool waar ik werk.

Daarnaast houd ik me bezig met voeding. Wat is gezond en hoe val je af zonder te veel uit je voedingspatroon te laten? Dat vind ik interessant. Ieder persoon is anders. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Voedingsspecialist/Gewichtsconsulent.  Mijn insteek is om mensen bewuster te laten eten. Ook wil ik jullie laten zien dat gezond eten ook heel erg lekker kan zijn. Hier wil ik heel graag mensen mee gaan helpen. Die kans krijg ik ook op mijn werkplek, waar ik straks mag gaan werken als voedingsconsulente. Super toch?!

Een gezonde levensstijl

Niet alleen voeding maar ook bewegen is belangrijk.

Klik hier voor mijn instagram pagina

 

2 antwoorden op “About”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.