
Okay deze taartjes wil je!! Ik bestelde het koekjesdeeg voor haverkoeken met Cranberry bij de Notenshop en deze vielen zo erg in de smaak dat ik bedacht er taartjes mee te maken. Genieten! De vanille topping smaakt heerlijk in combinatie met de koekjesbodem. En je hebt naast het koekjesdeeg slechts 2 andere ingrediënten nodig.
Let’s Do This!!
- Aantal personen: 4
- Bereidingstijd: +/- 1 uur
- Keukenbenodigdheden: 2 ronde bakblikjes doorsnede 10 cm, bakpapier
Ingrediënten voor 2 taartjes;
Voor de bodem;
Voor de topping;
- 250 gram magere kwark met yoghurt vanille 0 % vet
- 2 gelatineblaadjes
Verwarm de oven voor op 160 graden
How To
- Duw het koekjesdeeg op de met bakpapier beklede bodem van de bakblikjes.
- Druk goed aan zet 18 minuten in de voorverwarmde oven.
- Meng de geweekte gelatineblaadjes met de vanille yoghurt in een pannetje.
- Giet de yoghurt over de afgekoelde koekbodems en zet in de koelkast om op te stijven.
- Decoreer de taartjes met wat kokosrasp en vers fruit.
- Serveer een half taartje met een kopje thee of koffie en geniet!
Bewaar de taartjes in de koelkast
