Deze muffins wil je! Heel snel klaar en zo makkelijk te maken. Zowel met als zonder topping zijn ze heerlijk. En ze zijn nog gezonder dan gewone muffins ook. Dus geen enkele reden om ze niet te maken toch?
Let’s Do This!
- Aantal personen: 8
- Bereidingstijd: +/- 45 minuten inclusief 25 à 27 min baktijd
- Keukenbenodigdheden: keukenmachine, houten lepel, cupcake cups, cupcake bakblik, spuitzak en spuitmondje
Ingrediënten:
- 150 gram Griekse Yoghurt 10%
- 75 gram Greensweet stevia Sweet Caramel
- 3 eieren
- 225 gram zelfrijzend bakmeel
- 2 tl bakpoeder
- 125 gram stroopwafel pasta
- 100 gram Instant Cream voor de topping
- evt wat mini stroopwafels voor de topping
Verwarm de oven voor op 175 graden en zet de muffinvormpjes in het bakblik.
How To?
- Meng eerst alle droge ingrediënten.
- Mix nu de eieren en de Griekse yoghurt erdoor en als laatste de stroopwafel pasta.
- Giet in de vormpjes en zet 25 – 27 minuten in de voorverwarmde oven.
- Laat goed afkoelen op een rek. Spuit er eventueel een mooi toef instant Cream op en bestrooi met wat stroopwafel kruimels.
- Bewaar deze muffins in een goed afgesloten bak. ( 2 tot 3 dagen houdbaar)