Speculaas Muffins

Het is weer bijna Sinterklaas, dus tijd voor een Sinterklaas receptje! Speculaas Muffins. Ze zijn zo leuk om te serveren tijdens ” Het Heerlijk Avondje ” Dit keer gevuld met mini speculaas en on top een lekkere grote toef Speculaas crème. Deze wil je toch?! Gauw maken dus.

Let’s Do This!

  • Aantal personen: 10
  • Bereidingstijd: +/- 45 minuten inclusief 20 à 25 min baktijd
  • Keukenbenodigdheden: keukenmachine, houten lepel, cupcake cups, cupcake bakblik, spuitzak en spuitmondje

Ingrediënten;

Verwarm de oven op 180 graden

How To

  1. Meng eerst alle droge ingrediënten ( havermeel, amandelmeel, zelfrijzend bakmeel, suiker en kruiden ).
  2. Meng de eieren en de melk door bovenstaande en roer er als laatste de agavesiroop door.
  3. Roer nu de mini speculaas door het beslag met een houten lepel.
  4. Zet de cupcake cups in het cupcake bakblik en vul ze met het beslag.
  5. Zet 20 à 25 minuten in de voorverwarmde oven.
  6. Laat de muffins goed afkoelen op een rek.

Topping

Spuit op elke muffin een mooie toef Crème en versier met wat mini speculaas en sprinkles

Bewaar deze muffins in een goed afgesloten bak buiten de koelkast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *