Pretty in Pink

Er zijn zomerse temperaturen op komst. En daar past dit taartje precies bij! Dit heerlijke taartje bestaat uit 3 lagen. Een heerlijke krokante bodem, met daarop een kokos-aardbei laag, afgetopt met een laag frisse frambozengelei en vers fruit. Zomers toch? Lekker voor na de BBQ als toetje bv

Benodigdheden:

  • een springvorm van 18 cm, bakpapier en kokosolie om de bakvorm mee in te vetten.

Ingrediënten BODEM:

Ingrediënten Laag 1:

Ingrediënten Laag 2:

  • 250 gram diepvries frambozen
  • 2 el agavesiroop
  • 1 el citroenrasp 
  • 5 el Joy of Tea Berry Dreams van Pickwick
  • 2 gelatineblaadjes

Topping: Vers fruit naar keuze

Verwarm de oven voor op 160 graden. Bedek de bodem van het bakblik met het bakpapier en vet de randen in met kokosolie.

BODEM

  1. Eerst alle droge ingrediënten van de bodem mengen. Meng dan met de rest van de ingrediënten.
  2. Druk de bodem goed in het bakblik. Prik met een vork een paar gaatjes in de bodem.
  3. Zet de bodem 15 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rek.

Laag 1:

  1. Meng de kwark met de Strawberry flavour en de Dragonfruit poeder
  2. Verwarm 3 el kwark met de geweekte gelatineblaadjes in een pannetje en voeg al roerend de rest van de kwark toe. Giet op de bodem en zet in de koelkast om op te stijven.

Laag 2:

  1.  Doe alle ingrediënten van laag 2 in de blender.
  2. Verwarm 3 el van deze gelei met de geweekte gelatineblaadjes in een pannetje en voeg al roerend de rest van de gelei toe.
  3.  Giet op de kwarkbodem en zet terug in de koelkast om op te stijven. 
  4. Haal na ongeveer een half uurtje uit de koelkast en druk het verse fruit er zachtjes in. Zet terug in de koelkast en laat goed opstijven.

Bewaar dit taartje in de koelkast en snij hem pas de volgende dag aan. De smaken zijn  er dan heerlijk ingetrokken.

ENJOY!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *