Ijs, wie is er niet gek op! Deze ijsbonbons zijn heel makkelijk te maken en heerlijk als dessert bij je kopje koffie of thee na het eten. Een keer wat anders dan bolletjes ijs in een schaaltje. De combinatie van pistache met pure chocolade is zo lekker. Decoreer ze zoals jij wilt. Ik gebruikte als topping gevriesdroogde frambozen, kokosrasp en nootjes. Genieten toch?!
Let’s Do This!!
- Aantal personen: +/- 15
- Bereidingstijd: 5 min + 4 uur in de koeling
- Keukenbenodigdheden: Mengkom,mixer,bakpapier, siliconen vorm naar keuze
Ingrediënten;
- 1 koker Magic Ice Cream Pistache
- 400 ml halfvolle melk
- pure chocolade druppels
- toppings naar keuze
- Klop de pistache mix en de melk gedurende 3 minuten met de mixer
- Schep of spuit in de siliconen vorm
- Zet ca 4 uur in de vriezer
Haal de bonbons uit de vorm, dip in de pure gesmolten chocolade en leg op het bakpapier
Decoreer met je favoriete toppings en zet terug in de vriezer tot gebruik