Dit heerlijke frisse ontbijttaartje zet je in een mum van tijd op tafel. Je haalt er 8 stukken uit. Ook lekker als tussendoortje.
Let’s Do This!
Nodig; een springvorm van 18 cm, bakpapier en wat kokosolie om de bakvorm mee in te vetten.
Ingrediënten voor de bodem:
- 100 gram volkoren havermeel
- 60 gram amandelmeel
- 1 ei
- 2 tl Livin ‘ la Vida Choca of 1 tl kaneel en 1,5 tl cacao
- 1 tl bakpoeder
- 1 el kokosolie
- 3 el agavesiroop
Ingrediënten topping:
- 500 gram Optimel magere kwark Cranberry/ Framboos
- 3 gelatineblaadjes
- Verse frambozen en granaatappelpitjes
How To
Bodem
- Eerst alle droge ingrediënten van de bodem mengen. Meng dan met de rest van de ingrediënten.
- Druk de bodem in het bakblik en duw even goed aan met een koude lepel.
- Zet de bodem 15 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rek.
Topping
- Meng de kwark met de geweekte gelatineblaadjes.
- Giet over de afgekoelde bodem en zet in de koelkast om op te stijven. Haal na ongeveer 20 minuten even uit de koelkast, druk er wat verse frambozen en granaatappelpitjes in en zet terug om verder op te stijven.
Als laatste top je je taartje af met de rest van de frambozen, granaatappelpitjes en wat kokosrasp.