Een taartje om mee te ontbijten, hoe lekker! Je hebt geen oven nodig en je bent meteen voorzien voor een aantal dagen van een heerlijk ontbijt. De kokos in combinatie met bramen zorgt voor een lekkere frisse smaak.
Let’s Do This!!
- Aantal personen: 6 tot 8 personen
- Bereidingstijd: +/- 45 minuten
- Keukenbenodigdheden: Keukenmachine, bakblik 20 – 24 cm, bakpapier voor bodem bakblik.
Ingrediënten bodem:
- 60 gram havermout
- 6 medjoul dadels
- 1 tl Livin La Vida Choca
- 40 gr notenmix gruis
Ingrediënten topping:
- 350 gram kokoskwark Campina
- 3 gelatineblaadjes
- half doosje diepvries bramen AH
- 2 gelatineblaadjes
- 1 el agavesiroop
How To
- Meng de havermout, kruiden, dadels en notenmix in de keukenmachine tot een samenhangende massa.
- Verdeel dit over de bodem van het ingevette bakblik, duw goed aan en zet in de koelkast.
- Meng de kwark met 3 geweekte gelatineblaadjes en voeg evt. naar smaak wat agavesiroop toe. Giet over de bodem en zet terug in de koelkast.
- Verwarm de bramen in een pannetje op laag vuur en stamp de bramen een beetje fijn met een houten lepel. Meng met de 2 geweekte gelatineblaadjes en 1 el agavesiroop. Giet over de kokoslaag en zet terug om op te stijven voor in ieder geval 2 uur.
- Decoreer evt. met wat vers fruit en geniet!
Ziet er (weer) heerlijk uit!
Dank jullie!