Deze lekkere gebakjes maak je zonder oven! Je kunt ze zelfs als ontbijtje eten met wat extra vers fruit. Maar op een verjaardag als “gezonder” gebakje zullen ze het ook heel goed doen. Van deze kleurtjes word je toch vrolijk!
Let’s Do This!!
- Aantal personen: 6
- Bereidingstijd: +/- 60 minuten (inclusief de tijd om op te stijven in de koelkast)
- Keukenbenodigdheden: Keukenmachine, staafmixer, siliconen muffinvorm voor 6 muffins
Ingrediënten voor 6 gebakjes;
Bodem;
- 80 gram notenmix gruis
- 5 à 6 medjoul dadels
Topping;
- 75 gram frambozen
- 250 gram kokos yoghurt
- 6 gelatineblaadjes
- 4 el agavesiroop
How To
Vet de vormpjes in.
- Meng de noten en de dadels in de keukenmachine tot een kleverige massa.
- Verdeel dit over de bodem van de vormpjes.
- Meng de frambozen met 125 gram kokosyoghurt met een staafmixer en meng dit met 3 geweekte gelatineblaadjes en 2 el agavesiroop in een pannetje.
- Giet over de bodempjes en zet in de koelkast om op te stijven.
- Meng de overige 125 gram kokosyoghurt met de andere 3 gelatineblaadjes en 1 el agavesiroop op dezelfde manier.
- Giet de witte laag over de opgesteven frambozenlaag en laat verder opstijven in de koelkast.
- Voor je de taartjes serveert kan je ze nog mooi decoreren met wat notengruis, verse frambozen en een blaadje munt.
Bewaar deze taartjes in de koelkast en eet ze binnen 2 dagen op.