Kokos Abrikoos ontbijttaartje

Het zonnetje op je bord met dit vrolijke ontbijttaartje. Makkelijk te maken, wat ook niet onbelangrijk is, en voedzaam door de bodem met havermout. Je hebt ook nog eens voor een paar dagen je ontbijt al klaarstaan in de koelkast. Hoe handig. Serveer met wat stukjes abrikoos en evt wat extra kokoskwark.

Let’s Do This!

Nodig; een springvorm van 18 cm, bakpapier en wat kokosolie om de bakvorm mee in te vetten.

Ingrediënten voor de bodem:

Ingrediënten topping:

How To

Verwarm de oven voor op 160 graden

Bodem
  1. Eerst alle droge ingrediënten van de bodem mengen. Meng dan met de rest van de ingrediënten.
  2. Doe het mengsel in het bakblik en duw goed aan, maak een opstaande rand.
  3. Prik een paar gaatjes in de bodem met een vork.
  4. Zet de bodem 15 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rek.
Topping
  1. Meng de kwark met 2 geweekte gelatineblaadjes in een pannetje en schenk dit op de afgekoelde bodem. Zet in de koelkast om op te stijven.
  2. Meng de abrikoos jam met de andere 2 geweekte gelatineblaadjes en schenk dit over de kokoslaag. Zet terug in de koelkast
  3. Als de taart goed is afgekoeld decoreer hem dan met wat kokosrasp en verse abrikozen.

Bewaar dit taartje in de koelkast.

ENJOY!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *