Chocolade Sinaasappelcake

Hoe lekker is dit! De combinatie van chocolade en sinaasappel is the bomb! Met slechts een paar ingrediënten maak je deze heerlijke cake. Lekker als tussendoortje met een kopje thee of geniet van een plakje na je workout.

Let’s Do This!!

  • Aantal personen: 8 à 10 personen
  • Bereidingstijd: +/- 60 minuten
  • Keukenbenodigdheden: Mengkom, bakvorm van 22 cm ( wil je een iets hogere cake, gebruik dan een kleiner bakblik) en bakpapier

Ingrediënten:

Verwarm de oven voor op 180 graden, maak het bakpapier iets nat, wring uit en bedek het bakblik hiermee.

How To

  1. Meng eerst alle droge ingrediënten.
  2. Voeg de eieren, sinaasappel en amandelmelk toe. Wil je een luchtige cake mix dan eerst de eieren voordat je ze toevoegt.
  3. Roer de chocoladedruppels door het beslag.
  4. Giet het mengsel in het bakblik en zet 40 minuten in de voorverwarmde oven.
  5. Laat goed afkoelen en bewaar deze cake in een goed afgesloten bakje.

ENJOY!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.