Hoe lekker is dit! De combinatie van chocolade en sinaasappel is the bomb! Met slechts een paar ingrediënten maak je deze heerlijke cake. Lekker als tussendoortje met een kopje thee of geniet van een plakje na je workout.
Let’s Do This!!
- Aantal personen: 8 à 10 personen
- Bereidingstijd: +/- 60 minuten
- Keukenbenodigdheden: Mengkom, bakvorm van 22 cm ( wil je een iets hogere cake, gebruik dan een kleiner bakblik) en bakpapier
Ingrediënten:
- 100 gram havermout
- 125 gram amandelmeel
- 25 gram Live Puri eiwit Cacao (of een ander eiwitpoeder )
- 3 eetlepels Green Sweet Choco
- 1 eetlepel Livin La Vida Choca ( of wat cacaopoeder met kaneel)
- 1 grote tl bakpoeder
- 3 eieren
- sap en rasp van een halve sinaasappel
- 3 el amandelmelk
- 2 el bakvaste chocoladedruppels
Verwarm de oven voor op 180 graden, maak het bakpapier iets nat, wring uit en bedek het bakblik hiermee.
How To
- Meng eerst alle droge ingrediënten.
- Voeg de eieren, sinaasappel en amandelmelk toe. Wil je een luchtige cake mix dan eerst de eieren voordat je ze toevoegt.
- Roer de chocoladedruppels door het beslag.
- Giet het mengsel in het bakblik en zet 40 minuten in de voorverwarmde oven.
- Laat goed afkoelen en bewaar deze cake in een goed afgesloten bakje.