Een heerlijk zoet en eiwitrijk tussendoortje. En klaar in een mum van tijd. Dat is toch wat iedereen wil? Maken? Let’s Do This!!
Nodig; een vierkant bakblik, bakpapier en wat kokosolie om de bakvorm mee in te vetten.
Ingrediënten voor de cake:
- 20 gram Live Puri Cacao
- 100 gram fijne havermoutvlokken
- 1 kleine eetlepel bakpoeder
- 1 eetlepel Livin’La Vida Choca (of 1 theelepel kaneel en 2 theelepels cacao)
- 3 eetlepels kokosrasp
- 2 eieren
- 2 bananen
- 2 eetlepels agavesiroop
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bedek de bodem van het bakblik met het bakpapier en vet de randen in met kokosolie.
HOW TO
BODEM
- Meng eerst alle droge ingrediënten.
- Prak de bananen fijn met een vork en meng deze samen met de eieren en agavesiroop door de droge ingrediënten.
- Giet het beslag in de bakvorm en zet 30 minuten in de voorverwarmde oven.
- Laat goed afkoelen op een rek en snijd in vierkante blokjes.