Blueberry Oatmeal Muffins

Deze vernieuwde versie van mijn bestaande muffin recept is heerlijk geworden.

Lekker smeuïg en fruitig! Maken?

Ik zeg doen!

Wat heb je nodig: 6 muffinvormpjes

Ingrediënten voor ongeveer 6 muffins:

Let’s Do This!

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de havermout weken in de amandelmelk en ei. Hierdoor wordt je muffin lekker smeuïg.
  2. Meng het meel, zoetmiddel, bakpoeder, kruiden en vanillepoeder door elkaar.
  3. Roer dit door de geweekte havermout en schep er voorzichtig de blauwe bessen en agavesiroop door. Prak de frambozen goed fijn en roer door het mengsel.
  4. Zet de muffins voor zo’n 20 minuten in de oven.
  5. De muffins zijn gaar als je er een saté prikker insteekt en deze er weer droog uitkomt.
  6. Laat de muffins goed afkoelen.
  7. Bewaar de muffins in een afgesloten bak in de koelkast.

Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *