
Deze vernieuwde versie van mijn bestaande muffin recept is heerlijk geworden.
Lekker smeuïg en fruitig! Maken?
Ik zeg doen!
Wat heb je nodig: 6 muffinvormpjes
Ingrediënten voor ongeveer 6 muffins:
- 150 gram havermout
- 1 ei
- 250 ml amandelmelk
- 3 el kokosbloesemsuiker
- 1 el bakpoeder
- 50 gram amandelmeel
- halve el Love Peace & Granola
- 1 tl vanillepoeder
- 3 el agavesiroop
- een grote hand blauwe bessen
- een handje frambozen
Let’s Do This!
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de havermout weken in de amandelmelk en ei. Hierdoor wordt je muffin lekker smeuïg.
- Meng het meel, zoetmiddel, bakpoeder, kruiden en vanillepoeder door elkaar.
- Roer dit door de geweekte havermout en schep er voorzichtig de blauwe bessen en agavesiroop door. Prak de frambozen goed fijn en roer door het mengsel.
- Zet de muffins voor zo’n 20 minuten in de oven.
- De muffins zijn gaar als je er een saté prikker insteekt en deze er weer droog uitkomt.
- Laat de muffins goed afkoelen.
- Bewaar de muffins in een afgesloten bak in de koelkast.
