
Zin in een lekker en gezond tussendoortje? Dan is dit bananenbrood een goed plan! Met slechts enkele ingrediënten zet je dit broodje op tafel. Let’s Do This!
Nodig; een cakeblik van 20 cm en wat bakpapier.
Ingrediënten voor de cake:
- 100 gram bakbananenmeel (kan je evt. vervangen door amandelmeel)
- 75 gram havermeel
- 2 tl bakpoeder
- 3 eieren
- 3 bananen
- 1 el Livin’ la Vida Choca ( of 1 tl kaneel en 1,5 tl cacaopoeder )
- 2 el agavesiroop
- 4 el kokosrasp
- 100 gram blauwe bessen
Ingrediënten voor de crumble;
- 2 el kokosolie (gesmolten)
- 5 el havermout
- 2 el kokosrasp
- 1 el honing
Verwarm de oven voor op 180 graden, maak het bakpapier even nat onder de kraan, knijp uit en bekleed het bakblik ermee.
HOW TO
BODEM
- Meng eerst alle droge ingrediënten.
- Voeg nu de bananen, eieren en agavesiroop toe en mix in de keukenmachine tot een smeuïge massa.
- Spatel er voorzichtig de blauwe bessen door en schenk in het bakblik.
- Maak nu de crumble door alle ingrediënten samen te kneden. Verdeel over de cake.
- Zet 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat goed afkoelen buiten de oven en bewaar in een afgesloten blik.
