Strawberry Havermout Muffins

Muffins, wie is er niet gek op??!! En als er dan ook nog eens een gezondere versie is 😉
Eet ze als snel ontbijtje of als tussendoortje. Maken???

LET´S DO THIS!!

 Wat heb je nodig: 8 muffinvormpjes en wat kokosolie om de vormpjes in te vetten

 

Ingrediënten voor ongeveer 8 muffins:

  • 150 gr havermout
  • 1 ei
  • 60 ml kokosolie
  • 250 ml amandelmelk
  • 20 gr kokosbloesemsuiker
  • 1 el bakpoeder
  • 50 gr amandelmeel
  • 1 el Choco Loco
  • 3 el agavesiroop
  • 6 grote aardbeien in kleine stukjes gesneden.

Verwarm de oven voor op 200 graden en vet de cupcake vormpjes in.

  1. Laat de havermout weken in de amandelmelk, kokosolie en ei. Hierdoor worden de muffins lekker smeuïg.
  2. Meng het amandelmeel, zoetmiddel, bakpoeder en de Choco Loco door elkaar.
  3. Roer dit door de geweekte havermout en schep er voorzichtig de aardbeien en agavesiroop door.  Zet de muffins 20 minuten op het onderste rek in de oven.
  4. De muffins zijn gaar als je er een saté prikker insteekt en deze er weer droog uitkomt.
  5. Serveer de muffins warm of koud.

Bewaar de muffins in een afgesloten bak.

ENJOY!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.