Kerst Dessert

Een heerlijke afsluiter van je kerstdiner,
iets minder gezond maar dat moet kunnen toch met de feestdagen?
Een laagje frisse frambozengelei gevolgd door een chocolademousse en een topping van amandelstukjes.
Dit wil je toch?

Let’s Do This!

Wat heb je nodig: 3 amuseglazen en een blender.

Ingrediënten voor 3 personen:

How To

  1. Doe de ontdooide frambozen in een pannetje samen met het geweekte gelatineblaadje en de honing. Roer goed door elkaar.
  2. Laat het iets afkoelen en giet een laagje in de glaasjes. Zet in de koelkast om op te stijven.
  3. Ga nu verder met het maken van de mousse. Doe de banaan en de kwark in de blender en blend tot een mousse. Als laatste voeg je de gesmolten pure chocolade toe aan het mengsel. Giet dit over de opgesteven frambozengelei en zet terug in de koelkast om op te stijven.

De Finishing Touch

Crush wat amandelen en strooi deze over de chocolademousse.

Top af met een paar verse frambozen, een meringue schuimpje en een stukje pure chocolade.

Merry Christmas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.