Fruitig Ontbijttaartje

Wie wil er nou niet ontbijten met een taartje???
Dit taartje is een gezond én vullend ontbijtje.  Je kan hem de dag van tevoren al klaarmaken, super toch?
LET’S DO THIS!!!

Wat heb je nodig: 2 springvormpjes van 12 cm, bakpapier en wat kokosolie om de springvormpjes in te vetten.

Ingrediënten voor 2 ontbijttaartjes:

  • 40 gr amandelmeel
  • 40 gr havermout
  • 2 eieren
  • 2 tl ChocoLoco van Green Gypsy Spices (of 1 tl kaneel en 1 tl cacaopoeder)
  • 2 tl Speculaaskruiden
  • 2 tl bakpoeder
  • 2 el agavesiroop
  • 6 el Skyr framboos/cranberry
  • 2 el kokosrasp
  • 50 gr frambozen + blauwe bessen

Verwarm de oven voor op 170 graden. Bekleed de springvormpjes met het bakpapier en vet de randen in met de kokosolie.

  1. Meng eerst alle droge ingrediënten door elkaar.
  2. Roer de eieren, Skyr en agavesiroop door het mengsel.
  3. Schep als laatste het fruit erdoor en vul de 2 springvormpjes met het mengsel.
  4. Zet de ontbijttaartjes 25 min. in de voorverwarmde oven.
  5. Laat de ontbijttaartjes afkoelen op een rooster.

Serveer de taartjes met een Topping van kwark en vers fruit!

ENJOY!!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.