Christmas Tulband

Een heerlijke cake met een crunchy Bite door de granaatappelpitjes en pistachenootjes.

Een leuk idee om te serveren bij het kerstontbijt.
Benieuwd hoe je deze Cake maakt? 

Let’s Do This!

Wat heb je nodig?  Tulband van 18 cm

Ingrediënten

  • 50 gr amandelmeel
  • 60 gr (glutenvrij) havermeel
  • 1 kleine el bakpoeder
  • 1 el Love Peace & Granola
  • 1 tl vanillepoeder
  • 3 eieren
  • 100 ml agavesiroop
  • 65 gr granaatappelpitjes
  • 40 gr pistachenootjes in kleine stukjes

De tulband wordt wat lager, je kan evt kiezen voor een kleinere tulband dan wordt de cake hoger

Aan de slag!

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.Alle melen en kruiden mengen in een kom
  2. Klop de eieren luchtig in 5 á 8 minuten
  3. Meng de melen door het eimengsel met een spatel, en daarna de agavesiroop
  4. Schep voorzichtig als laatste de granaatappelpitjes en de nootjes erdoor. Bewaar wat voor de decoratie van de tulband.
  5. Zet 25 á 30 minuten in de oven.

ENJOY!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.