Choco Lepel

Choco Lepel


Hoe Cool is dit?? En ook heel makkelijk te maken! Superleuk om als cadeautje te geven met de Feestdagen. Even in de warme melk roeren en je hebt een mok heerlijke warme Chocomelk & een koekje! 

Let’s Do This!

Nodig; een siliconenvorm rond of vierkante blokjes. Ik gebruikte de Choco Lepel DIY set van Boska Holland. Deze is verkrijgbaar via de site of bij de Sligro. De lepels zitten bij de set. Ga je de set niet gebruiken, deze houten lepels kan je ook vinden bij de Sligro.

Ingrediƫnten voor 6 lepels:

  • 100 gram pure chocolade 
  • 40 gram Ruby Chocolade of witte chocolade
  • 6 Gingerbread Cookies van de Hema
  • Evt. mini marshmallows
  1. Smelt de pure chocolade au bain marie en vul de vormpjes voor de helft met de chocolade.
  2. Nu smelt je de roze of witte chocolade, let op deze chocolade mag je niet op een te hoge temperatuur smelten anders gaat het brokkelen.
  3. Giet de roze of witte chocolade over de pure chocolade.
  4. Zet nu voorzichtig de lepels in het midden van de vorm in de chocolade.
  5. Versier met wat marshmallows of sprinkles. Als je de gingerbread Cookies gebruikt smeer dan wat gesmolten chocolade op de achterkant van het koekje en druk deze vast aan de lepel.
  6. Nu zet je de vormpjes voorzichtig 15 minuten in de koelkast
  7. Haal na 15 minuten uit de koelkast en laat verder hard worden op kamertemperatuur.

ENJOY!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.