Blue Cupcakes

Heerlijke gezondere cupcakes met een crispy bodem van havermout, gepofte spelt en gemengde noten. En hoe gaaf is die kleur?! Ik zeg gauw maken. Let’s Do This!

Voor 6 谩 8 cupakes heb je nodig; een silliconen muffinvorm, kokosolie om in te vetten

Ingredi毛nten voor de bodem:

Ingredi毛nten Topping:

Verwarm de oven voor op 160 graden. Vet de vorm in met een beetje kokosolie.

HOW TO

BODEM

  1. Maak de noten wat fijner in de keukenmachine samen met de havermout.
  2. Voeg de kokosolie, agavesiroop, kruiden en de gepofte spelt toe en mix nog heel even door elkaar in de keukenmachine.
  3. Druk nu in elk vormpje een bodempje van dit notenmengsel. Goed aandrukken in het vormpje.
  4. Zet nu voor 15 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rek.

Kwarklaag

  1. Week de gelatineblaadjes in water.
  2. Meng de kwark met de Ocean Blend en de kokosrasp.
  3. Meng de geweekte gelatineblaadjes met kwark.
  4. Giet over de bodempjes en zet in de koelkast om op te stijven.
  5. Haal ze evt. na 30 min. uit de koelkast en druk er wat vers fruit in.
  6. Bewaar de cupcakes in de koelkast in een tupperware.

ENJOY!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.