Blauwe Bessen Cake

 

Blauwe bessen, ik vind ze heerlijk!
Aangezien ik nog 2 bakken in de koelkast had staan, had ik wel weer zin in deze heerlijke Blauwe Bessen Cake.
Heel makkelijk te maken en super om mee te nemen als snack na je workout!

Wat heb je nodig; een vierkant bakblik van 16 cm, bakpapier voor de bodem en kokosolie om de randen in te vetten.

Ingrediënten:

  • 150 gr havermeel
  • 40 gr amandelmeel
  • 3 eieren
  • 1  kleine el bakpoeder
  • 150 gr blauwe bessen
  • 30 gr eiwitpoeder ( wel met een smaakje, ik gebruikte de Creamy Chocolate van Body&Fit shop)
  • 3 el agavesiroop
  • 3 el kokosyoghurt

 

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed de bodem met bakpapier en vet de randen in met kokosolie.
  2. Meng alle ingrediënten behalve de blauwe bessen door elkaar in een mengkom.
  3. Schep als laatste de blauwe bessen door het beslag.
  4. Verdeel het beslag over de bodem van het bakblik en zet deze in de oven voor  zo’n 25  minuten. (Check af en toe of hij niet te snel bruin wordt)
  5. Laat de cake afkoelen op een rooster.  Garneer de cake eventueel met wat extra kokosrasp en snijd deze in blokjes.

ENJOY!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.